Citroen Grand C4 Picasso

Цени от: 44 211 лв.

Download

Количество: Добави в количката

Финансиране

Покупка на кредит или лизинг

Застраховки

Всички видове застраховки

Свържете се с нас

Попитайте за акутални промоции

Описание

Силуетът на Новия Citroen Grand C4 Picasso е преди всичко елегантен и изчистен, но също така и изключително изразителен и със свой собствен стил.

Уникалната му предна част, стабилността, която излъчва задната му част, благодарение на големия моторизиран капак на багажника и ясно очертаните линии говорят за преминаването на автомобила в нова ера.

Предната част на Новия Citroen Grand C4 Picasso е безспорен израз на неговата индивидуалност с дневните LED светлини, разположени над елегантните му фарове. Този уникален светлинен “подпис” се съчетава перфектно с шевроните, които сякаш го обграждат и придават на автомобила изключително изразителен технологичен поглед.

Подобно на Новия Citroen C4 Picasso, Grand C4 Picasso е оборудван със задни LED светлини с уникален 3D ефект. Те са също толкова футуристични и дълбоки, но разполагат с две отделни части, подчертани от хромирани лайсни, които са разположени под формата на буквата “C” или на “обърнато C”, за да подсилят индивидуалността на автомобила.

​В профил, Новият Citroen Grand C4 Picasso е още по-забележителен, благодарение на уникалния си страничен стил. Арките на покрива тръгват от основата на предното стъкло и преминават покрай цялото купе на Вашия автомобил.

Loading...
Loading...