Citroen Nemo Multispace

Citroen Nemo Multispace
Цени от: 26 059 лв.

Download

Количество: Добави в количката

Финансиране

Покупка на кредит или лизинг

Застраховки

Всички видове застраховки

Свържете се с нас

Попитайте за акутални промоции

Описание

Nemo Combi, компактен и забавен автомобил за свободното време.

Nemo Combi е с модерен и динамичен стил и се отличава с компактни размери отвън и щедро пространство отвътре, но също и с практичността си при ежедневно ползване и икономичния си характер.

Балансираните обеми, габаритите и дизайна на Nemo Combi са изключително новаторство на пазара на автомобилите за свободното време. Компактен и издръжлив, мускулест, но без да е агресивен, той излъчва силна, нова и изключително привлекателна индивидуалност.

Nemo Combi представя гениална, находчива концепция, която му позволява да предложи, в рамките на компактните си размери, учудващи показатели, като ширина на нивото на лактите от 1441 мм отзад, височина под покрива от 1063 мм отпред или обща обитаема дължина от 1680 мм.

Nemo Combi предлага на пътниците вътрешно пространство, достойно за по-горния сегмент. Обемът на багажника също е много щедър. Той варира от 360 литра под кората до 890 литра до предните седалки (при сгъната задна седалка). При напълно демонтирана задна седалка, обемът на багажника достига 2,5 м3.

На борда на Nemo Combi, комфортът е пълен: ергономичност на командите за управление, които естествено попадат под обсега на ръката, многобройни и практични места за вещи (над 12 места отпред), различни настройки на поста за управление, както за волана, така и за седалката на водача.

Nemo Combi е създаден така, че да направи достъпа на борда лесен и практичен при всякакви обстоятелства, благодарение на големите странични плъзгащи се врати.

​Nemo Combi предлага също и широка палитра от оборудвания в областта на комфорта, помощта при управление и сигурността, като например, авторадио с CD плейър, съвместим с МР3, комплект свободни ръце Bluetooth и система за улеснено паркиране, назад.

Loading...
Loading...