Toyota на Автомобилното изложение в Женева 2016

Публикувана от monza 08.08.2016 0 Коментар(и)

С пейзаж от покрити със сняг планински върхове и зашеметяващо езеро, автомобилното изложение в Женева се явява свеж полъх за любителите на автомобили в стремеж да задоволи техните очаквания. Тази година гледката остава на заден план, като Toyota дава шанс на феновете да видят по-доброто бъдеще на пътя - и един модел привлича цялото внимание към себе си: новата Toyota C-HR!

Предопределен да промени статуквото, дебютиращият на световната сцена C-HR въплъщава всичко, което една автомобилна премиера трябва да предложи: агресивност, динамичност и привличане. Но нашият впечатляващ C-HR не е единственият модел, който ще привлече погледа ви - компания му правят концептуалният модел KIAKI, революционният автомобил с водородно задвижване Mirai, както и трудолюбивият Proace и неразрушимият Hilux.

Прочетете още, за да научите повече за нашите най-нови модели:

Заредете се с нови очаквания

Изцяло новият C-HR отваря нова глава в историята на Toyota. Спиращите дъха дизайнерски линии - наподобяващият купе профил, мускулестата осанка и формите, които го карат да изглежда винаги в движение - покриващи високо разположената като в SUV пътническа кабина, за да създадат автомобил от нов вид. Създаден за хора, които обичат да се наслаждават на живота, уникалното пътническо поведение и високо разположената шофьорска позиция на C-HR ви карат да изпитвате удоволствие от пътя. Дори когато сте спрели. Прочетете още, за да се заредите с нови очаквания...

Коментирай