Новият Toyota C-HR. Купето, което ще промени кросоувърите!

Публикувана от monza 08.08.2016 0 Коментар(и)

Атлетичният дизайн дава чувството за непрекъснато движение дори и в покой.
Представяме ви една нова формула, която ще пренастрои сетивата ви. Това не е само привличаща вниманието на медиите концепция, но е автомобил, който променя правилата на играта още днес. Неговите съставни елементи - купе профилът, агресивната позиция и високоразположената кабина - се комбинират така, че да създадат нова порода автомобил.

 

ЗАДВИЖВАН ОТ САМИЯ ЖИВОТ
C-HR е създаден за хора, които обичат да живеят на пълни обороти и искат автомобилът им да издържи на темпото.
От шофирането за делова среща в задъхания трафик до пътуването за пикник сред спокойствието на природата, новият C-HR се слива с тези, които обичат да работят здраво и да се забавляват истински - той движи модерния живот.
Подобно на това да шофирате динамичен хечбек предлагащ комфорт на SUV, C-HR е създаден за да ви накара да се почувствате едно с пътя, за да се насладите на пътуванията си в които всеки завой се слива елегантно със следващия. Създаден от шофьори за шофьори, C-HR ви дава перфектното извинение просто да шофирате.

 

УВЕРЕН И ГОТОВ
C-HR изпъква с агресивен дизай, който да отговори на усещането от шофирането му.
Изсечените врати на C-HR се вливат в линията на покрива, подчертани от черни С-колони, създаващи плаващ ефект на невероятното купе.
Погледнат отзад, лесно разпознаваемите с форма на бумеранг задни светлини - с интегрирани светлинни LED водачи - подчертават стабилната позиция на пътя на C-HR, докато извитата задна врата и задна броня оформят естетичната визия на автомобила

 

ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА
Въпреки, че все още не сте видели интериора, няма нужда да ви ви уверяваме, че невероятният дизайн присъства и там. Висококачествени материали и изтънчена обстановка стимулират сетивата, докато вътрешното разположение поставя водача в центъра на изживяването.
През следващите месеци ще ви разкриваме още и още от нашият наистина революционен C-HR - от великолепния интериор и новаторски двигатели до динамичното шофиране - за да ви подготвим за премиерата на най-очаквания автомобил на Toyota.

Ако само един поглед към новия C-HR ви кара да искате да разкажете на другите за него, само почакайте, докато седнете зад волана...

Коментирай