Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно

Публикувана от monza 08.08.2016 0 Коментар(и)

Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на отделени вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.

 

Върховно хибридно изживяване
Новият Prius преначертава новите граници със своята подобрена хибридна технология.  Благодарения на новата платформа, сега Prius се упрвлява по-доректно, с повече стабилност и пъргавина в завоите.
Новата Toyota Hybrid System поставя шофирането на друго ниво с  гладко предаване на мощността, бърза отзивчивост и способност за интелигентни реакции когато изискванията на водача са повишени.
С увеличена способност за по-често шофиране в електрически режим, благодарение на подобреното презареждане на батерията, можете да се насладите на спокойната Prius атмосфера по време на най различни пътувания.

 

Ефективност при всяко пътуване
Новият Prius притежава непобедима икономичност в града и извънградската среда. Общата горивна икономичност е с 18% по-висока, независимо къде ви отвежда вашето бизнес пътуване ще отбележите разликата в бюджета си.
Подобряването на горивната икономичност означава и по-добри показатели за отделените вредни емисии, като по този начин намалявате не само своите сметки , но и плащате по-ниски еко такси и данъци взависимост от местната номенклатура.

 

Технология - Бизнес класа
Високотехнологичното купе на новия Prius, със студено сив или черен интериор, впечатлява с модерни висококачествени материали и хладни метални вложки, придружени от иновативни детайли. Съчетанието им създава интериор изпълнен с комфорт и ефективност.
За много от работохолиците автомобилът е техния офис. Так че наистина ще оцените смислената технология внедрена в Prius, която да ви подкрепя по време на вашите пътувания. От футуристично електростатичните аудио-прибори през Toyota WiFi интернета в автомобила до Head-Up диспеля (HUD), новият Prius Ви възнаграждава с богатство от иновативни технологични решения.

Коментирай