Toyota RAV4 Hybrid

Публикувана от monza 08.08.2016 0 Коментар(и)

Хибрид: Най-доброто от двата свята
Хибридната технология и всестранните таланти на RAV4 са сключили мощен съюз, чийто продукт са изключителна мощ и изтънченост в компанията на ниски разходи за експлоатация и нива на вредни емисии.

 

Безпрепятствена динамика
Хибридната система на RAV4 ускорява премахването на ежедневния стрес: доминиращата шофьорска позция и рафинираната хибридна мощ гарантират пълното спокойствие в купето. В контраст на това, хибридната система осигурява прилив на мощ винаги, когато се налага, за да заемете мястото на пътя, което желаете.

 

Към предизвикателството
Когато пътят стане суров и имате нужда от допълнително сцепление, новият RAV4 Hybrid AWD го доставя мигновено, гарантирайки пълната увереност за справяне с възникналата ситуация.

 

Силата да дърпаш
С големия капацитет на теглене до 1650 кг за хибридните модели може да посрещнете всички капризи на живота, които RAV4 ви позволява.

 

Виж цялата картина с един поглед

За първи път в Toyota, мониторът, осигуряващ 360-градусов обзор, съчетава информация от 4-те камери и изобразява пълна картина на обстановката около RAV4.
С ясното изображение на екрана, водача може да избира между два типа представяне на информацията: "Подвижна" картина или "Гледай през камерата" картина, чрез която може да провери за скрити препятствия или опасности при движение с ниска скорост, движение назад или маневриране в тесни пространства.

Коментирай