Регионален кръг на Националното състезание "Най-добър автомонтьор и водач на МПС"

Публикувана от monza 21.03.2015 0 Коментар(и)

За пореден път Комплекс „Монца” бе домакин на престижно мероприятие от национално ниво. На 21.03.2015 год. /събота/ в рамките на Комплекса се проведе Националното състезание "Най-добър автомонтьор и водач на МПС" за Югозападна България. За тяхното оценяване се погрижи комисия от видни специалисти и преподаватели в тази сфера на дейност. Състезателните отбори бяха от 10 училища. Освен домакините от Благоевградска професионална гимназия, участваха 4 гимназии от София – Професионална гимназия по транспорт, Професионална гимназия по транспорт и енергетика „Хенри Форд”, ПГ по подемна, строителна и транспортна техника, ПГ по транспорт „Макгахан”, от Петрич – ПГ по механоелектротехника „Юрий Гагарин”, две гимназии от Дупница - ПГ по транспорт и ПГ „Акад. С. Корольов”, ПГ по транспорт- Разлог, ПГ по транспорт „Юрий Гагарин” от Радомир.

Управителят на Комплекс „Монца” – Г-н Новоселски връчи две индивидуални награди /гащеризони на Ситроен и Тойота и шапки/, първата за „Най-добрия автомонтьор” и втората за „Най-добър водач на МПС”. Той награди също така и директорите на училищата, връчвайки им по един екземпляр от книгата „По пътя на Тойота”. Първенци в регионалния кръг на състезанието са момчетата от Професионална гимназия по транспорт и енергетика „Хенри Форд” София. За призовите второ и трето място в комплексното отборно класиране се пребориха възпитаниците на софийските ПГ по транспорт „Макгахан“ и ПГ по подемна, строителна и транспортна техника.Отборът на домакините от Благоевградска професионална гимназия взе две втори и едно трето място при индивидуалните класирания. Наградите връчиха директорът на училището-домакин на състезанието – инж. Асен Давидков и представители на партньорите в състезанието АСК Диамо и Комплекс Монца.„Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС” бе и своеобразна външна оценка на младите техници, освен играта и състезателното начало за участниците.

Не е случайна причината поради, която точно тук се проведе тази изява – това са най-модерните и съвременни машини и съоръжения за ремонт на автомобили, с които разполагаме, най-добре подготвените и обучени специалисти и не на последно място отличната репутация на Комплекс „Монца”.


 

Коментирай