TOYOTA шоу

Публикувана от monza 01.06.2015 0 Коментар(и)

Измина една цяла седмица под знака на празника на Toyota - Toyota Show Time.
Цяла седмица пълната гама автомобили на световния лидер дефилираха по улиците на големите градове в Благоевградска област. Жителите на Благоевград, Сандански, Петрич, Банско, Разлог, Кресна имаха удоволствието на живо да разгледат различните модели на марката. Изминати бяха над 800 км.
Кулминацията на шоуто беше на 28. май на пл.Македония в Благоевград, където се проведе първата по рода си демонстрация на техническите възможности и иновативни технологии, въведени в автомобилите с повишена проходимост. На специално изградени офроуд съоражения обучени инструктори показваха изключителните технически нововъведения за проходимост и устойчивост, което превърна демонстрацията в истинско шоу.
По-смелите зрители, които никак не бяха малко, имаха удоволствието да се качат заедно с пилотите на демонстрационните модели Land Cruiser 150, Rav 4 и Hilux. Всички останали зрители, чийто кураж не достигна имаха възможност да направят тест драйв на останалата част от гамата на Toyota - Avensis, Corolla, Auris, Yaris, Aygo.
Достойно място сред "големите" зае и най-малката кола на света, предлагаща четири места - Toyota IQ. Демонстрирани бяха възможностите й за градско шофиране, спиране, паркиране и изключителна устойчивост в завои.
Пробното шофиране показа на практика техническото съвършенство на моделите, активната и пасивна защита, лесното управление, осъществимо благодарение на вградените системи, гарантиращи още абсолютна безопасност при движение по пътищата.
Ясно се разграничаваха насоките, в които марката има сериозни креативни решения по отношение на конструкцията, техническите решения и не на последно място сериозни постижения в посока опазването на околната среда. Toyota вярва, че една отговорна компания трябва да се стреми само към растеж, който да бъде в хармония с околната среда на планетата Земя.

 

 

 

Коментирай